Swedish Consulate

Shanghai  |  2012

At Mingzhu Nerval, we thrive at creating the most beautiful vertical gardens in the world. For the Swedish Consulate, we created a healthy nature workspace - Shanghai, 2012.

At Mingzhu Nerval, we thrive at creating the most beautiful vertical gardens in the world. For the Swedish Consulate, we created a healthy nature workspace - Shanghai, 2012.

At Mingzhu Nerval, we thrive at creating the most beautiful vertical gardens in the world. For the Swedish Consulate, we created a healthy nature workspace - Shanghai, 2012.

To recreate the feeling of their beautiful home country and welcome guests in Scandinavian style, the Swedish Consulate commissioned us to incorporate nature into space. Our design displays fresh green that is seen from every angle, just like Sweden, where everyone is used to seeing nature outside of their windows at home, school, work.

To pay tribute to Sweden’s minimalist design approach, we created living plant walls around the Consulate, using only a select number of species.

 

Note: These Living green Wall are still maintained by our own teams. Therefore, we guarantee its perfect visual effect and quality. You’re welcome to arrange a visit.