German Centre

Taicang  |  2016
At Mingzhu Nerval, we thrive at creating the most beautiful vertical gardens in the world. For the German Center, we created a relaxing living wall design - Taicang, 2016.
Sunrays shining through the leaves of this Begonia make them look like red lanterns in the sky.

At Mingzhu Nerval, we thrive at creating the most beautiful vertical gardens in the world. For the German Center, we created a relaxing living wall design - Taicang, 2016.

For their facilities in Taicang, the German Centre chose a very simple, rational design while directing the focus and visual effect on the 20-metres tall living wall. Along the central atrium, the green wall is bursting with life, bringing positive energy all over the German Centre building as its feature piece.

Because of the abundance of light coming through the windows, we planted tall Begonias – creating a gorgeous red colour effect from the underside of their leaves (reminding us of lanterns floating in the sky…).

 

Note: Unfortunately, we are no longer responsible for the maintenance of this project. Therefore, we cannot guarantee its current visual effect and quality.